考生在线咨询

福建成考网微信公众号 福建成考网微信公众号
返回顶部∧
    欢迎访问福建成考网 ! 本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以福建省教育考试院www.eeafj.cn为准。
  • 咨询电话:0591-87666380
城市:
成考系统:
所在位置:福建成考网 > 试题题库 > 高起专 > 正文

福建成考网:2020年高起专《英语》练习题及答案6

2020-03-05 10:37:26   来源:福建成考网    点击:
作者:尹老师
福建成考网整理成人高考模拟试题,以下是“2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案6”相关内容!福建成人高考《英语》科目作为高起专考生比较重要的得分科目,建议广大考生一定要认真复习备考,以便顺利应试。

2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案6

1. “Whose idea is it?” “ It’s ________.”

A. the idea of her

B. the idea of him

C. an idea of them

D. an idea of theirs

2. The children got to the zoo after walk.

A. half hour’s

B. half a hour’s

C. half an hour’s

D. half hour

3. The light was on all day long. I didn’t know who .

A. has turned it on

B. has turned on it

C. had turned it on

D. had turned on it

4. “Does she speak English or Russian?” “She doesn’t speak .”

A. neither

B. none

C. either

D. all

5. “How has your friend stayed in your home?” “Two weeks.”

A. many time

B. long

C. long time

D. much long

6. Think it over, you will find a way.

A. or

B. and

C. before

D. yet

7. “Where is your daughter?” “He school.”

A. was in

B. will be at

C. has been to

D. has gone to

8. “How is your son today?” “He is .”

A. very good

B. very well

C. a teacher

D. kind

9. John dashed back into the room and saw .

A. what is wrong

B. what was wrong

C. what wrong was

D. if was wrong

10. Is this house large enough for us ?

A. living

B. living in

C. to live

D. to live in

11. This computer is than that one.

A. much expensive

B. much more expensive

C. most expensive

D. the most expensive

12. On the first day at work I introduced to the class.

A. me

B. my

C. myself

D. I

13. There is milk in the bottle.

A. no any

B. not a

C. no

D. not many

14. Stop talking. I have words to say.

A. little

B. a little

C. few

D. a few

15. Do you know who the picture? It’s upside-down.

A. hung

B. hang

C. hanged

D. hanging

16. “Which girl is your daughter, Mr. White? ”

“Oh, look, that little one in red.”

A. a

B. an

C. /

D. the

17. The thing to remember is to close the windows before you leave.

A. only

B. most important

C. very

D. biggest

18. WTO is the short form for World Trade ___________.

A. Organization

B. Occupation

C. Owner

D. Office

19. He is a man who is fond of ________ activities.

A. outdoor

B. outside

C. out

D. out of

20. We should walk on the _________ not on the road.

A. pavement

B. street

C. way

D. corner

21. They have many ________ including three black cats.

A. pandas

B. pears

C. pets

D. peaches

22. You’re late. The manager has already came.

A. terrible

B. nearly

C. terribly

D. near

23. He living in the country to the city.

A. likes

B. prefers

C. enjoys

D. loves

24. There is in today’s newspaper.

A. new anything

B. new something

C. anything new

D. something new

25. Help to the apples, children.

A. you

B. yours

C. yourselves

D. yourself

26. ______ house is beautiful. But ______ is more beautiful than ________.

A. Toms … my … he

B. Tom's … mine … his

C. Tom's … mine … him

D. Tom's … my … his

27. “How many people will go to London for the Olympic Games in 2012?”

“It’s hard to say.___________ people, I think.”

A. Million of

B. Millions of

C. Two millions of

D. Two million of

28. 13. I thought the task would be very hard but it ________ to be easy.

A. showed

B. made out

C. had

D. turned out

29. We had many pens, but ink.

A. few

B. a few

C. not many

D. not much

30. The water vapour when the temperature is above 100℃.

A. becomes into

B. makes into

C. takes into

D. turns into

31. China is a country a very long history, a rich culture and many beautiful places.

A. has

B. for

C. in

D. with

32. Have you ever why some people are left-handed.

A. wondered

B. thought

C. believed

D. expected

33. I’ll go up the ladder, and you can the tools up to me.

A. give

B. put

C. hand

D. point

34.________ away this dirty shirt and bring me a clean one.

A. Pick

B. Bring

C. Carry

D. Take

35. We should plant more trees because they CO2 and let out O2.

A. take in

B. take off

C. take out

D. take away

2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案6参考答案

1.D

2.C

3.C

4.C

5.B

6.B

7.D

8.B

9.B

10.D

11.B

12.C

13.C

14.D

15.A

16.C

17.B

18.A

19.A

20.A

21.C

22.C

23.B

24.D

25.C

26.B

27.B

28.D

29.D

30.D

31.D

32.A

33.C

34.D

35.A

注:详细内容及信息以福建省教育招生考试院为准

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 福建成考网 [http://www.fjckw.org/]
本文关键词: 福建成考网   高起专   英语  
本文地址:http://www.fjckw.org/show-33-7056-1.html

上一篇:福建成考网:2020年高起专《英语》练习题及答案5
下一篇:福建成考网:2020年高起点《语文》古诗词识记(1)

福建成人高考提升便捷服务
距2020全国成人高考:还有 142
【请广大考生提前备考】
加入福建成考公众号
福建成考网
微信公众号
(扫一扫加入)
加入福建成考交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。