欢迎访问福建成考网 ! 本网站为民间交流网站,主要为福建成人高考考生提供成考资讯服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以福建省教育考试院www.eeafj.cn为准。
  • 咨询电话:0591-87666380
城市:
成考系统:

考前辅导

试题真题

成考大纲

复习资料

资料下载

立即报名

所在位置:福建成考网 > 福建成考试题题库 > 高起专 > 2022福建成考高起专英语精选题及答案4

2022福建成考高起专英语精选题及答案4

2021-12-14 13:59:01 来源:福建成考网
福建成考视频号
作者:陈老师

  目前,福建省的征集志愿录取还在进行中,大部分录取工作已经完成了。为了帮助考生,接下来福建成考网小编来给考生们讲解一下2022福建成考高起专英语精选题及答案4的具体内容。

  

福建成考高起专

 

  2022福建成考高起专英语精选题及答案4

  三、完形填空(共15小题;每题2分,共30分)

  通读下面的短文,掌握其大意,然后从每小题的四个选项中选出可以填人相应空白处的最 佳选项。

  It has been argued by some that gifted children should be grouped in special classes.The

  21 has been on the belief that in regular classes these children are held back in their inellectual(智力的)growth by_ 22 situation that has designed for the__ 23 children.

  There can be lttle doubt that _ 24__ classes can help the gifted children to graduate earlier and take their place in life sooner.However,to take these._ 25 out of the.regular classes may create serious problems.

  I observed a number of_ 26 children who were taken out of a special class and placed in a 27 class.In the special class,they showed lttle ability to use their own judgment,relying 28 on their teachers'directions.In the regular class,having no worry about keeping up,they began to reflect_ 29 on many problems,some of which were not on the school program.

  Many are concerned that gifled children become _ 30 and lose interest in learning.However,this_ 31_ is more ofen from parents and teachers than from students,and some of these__ 32 simply conclude that special classes should be set up for those who are_ 33.

  Some top students do feel bored in class,but why they_ 34 so goes far beyond the work they have in school.Studies have shown that to be bored is to be anxious.The gifted child who is bored is an_ 35 child.

  21.A.principle B.theory C.arguments D.classification

  22.A.designing B.grouping C.learning D.living

  23.A.smart B.curious C.mature D.average

  24.A.regular B.special C.small D.creative

  25.A.children B.programs C.graduates D.designs

  26.A.intelligent B.competent C.ordinary D.independent

  27.A.separate B.regular C.new D.boring

  28.A.specially B.slightly C.wrongly D.heavily

  29.A.directly B.cleverly C.voluntarily D.quickly

  30.A.doubted B.bored C.worried D.tired

  31.A.concern B.conclusion C.reflection D.interest

  32.A.students B.aduls C.scholars D.teachers

  33.A.talented B.worried C.learned D.interested

  34.A.believe B.think C.say D.feel

  35.A.outstanding B.itelligent C.anxious D.ordinary

  参考答案:

  21.C 22.C 23.D 24.B 25.A

  26.A 27.B 28.D 29.A 30.B

  31.A 32,B 33.A 34.D 35.C

  以上就是关于2022福建成考高起专英语精选题及答案4的相关内容,考生如果想获取更多关于福建成考信息,如成考答疑、报考指南、福建成考试题题库、成绩查询、历年真题、备考资料等,敬请关注福建成考网。

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 福建成考网 [http://www.fjckw.org/]
本文关键词: 福建成考高起专  
本文地址:http://www.fjckw.org/show-33-9786-1.html

福建成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:2022福建成考高起专英语精选题及答案3

下一篇:2022福建成考高起专英语精选题及答案5

福建成人高考提升便捷服务

【2022福建成考考试时间】

距2022福建成人高考考试:预计还有

10/24/2022

福建成考报考指南 福建成考考前辅导

【请各位考生提前备考】

  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。