欢迎访问福建成考网 ! 本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以福建省教育考试院www.eeafj.cn为准。
  • 咨询电话:0591-87666380
城市:
成考系统:
所在位置:福建成考网 > 试题题库 > 高起专 > 正文

福建成考网:2020年高起专《英语》练习题及答案2

2020-03-05 10:33:14   来源:福建成考网    点击:
作者:尹老师
福建成考网整理成人高考模拟试题,以下是“2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案2”相关内容!福建成人高考《英语》科目作为高起专考生比较重要的得分科目,建议广大考生一定要认真复习备考,以便顺利应试。

2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案2

1. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.

A. just has got married

B. has just married

C. was just married

D. has just got married

2. Every officer and every soldier _______ obey the rules.

A. had to

B. have to

C. has to

D. must have to

3. Rarely _______ so difficult a problem.

A. she could have faced with

B. could have she faced with

C. she could have been faced with

D. could she have been faced with

4. ______ a dog on the road, the car stopped.

A. Having seen

B. On seeing

C. The driver seeing

D. Seeing

5. I asked my teacher _______.

A. what courses should I take

B. should I take what courses

C. I should take what courses

D. what courses I should take

6. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.

A. right away

B. all at once

C. all of a sudden

D. all right

7. There aren’t many pandas ________ in the world today.

A. alive

B. living

C. lively

D. lived

8. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

A. that we use

B. as we use

C. as we use them

D. that we use them

9. It _______ to me that he was jealous.

A. happened

B. took

C. occurred

D. felt

10. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

A. were heated

B. must be heated

C. is heated

D. be heated

11. Please ______ me at the station on time.

A. meeting

B. to meet

C. meet

D. met

12. _______ “hello”, he reached out his hand.

A. Said

B. Saying

C. To say

D. Say

13. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

A. attracted

B. tempted

C. persuaded

D. tended

14. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

A. not until…that

B. after…when

C. until…then

D. before…that

15. Please telephone me half an hour _______.

A. in charge

B. in advance

C. in time

D. in front

16. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

A. are

B. is

C. are being

D. is being

17. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.

A. refer

B. suggest

C. recommend

D. propose

18. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

A. reported

B. reports

C. has been reported

D. has reported

19. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

A. as

B. so as to

C. so that

D. so as

20. His report on the space exploration was really ________.

A. exciting

B. excited

C. excitement

D. excitedly

2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案2参考答案

1.D 2.C 3.D 4.C 5.D 6.A 7.A 8.B 9.C 10.D

11.C 12.B 13.B 14.A15.B 16.A 17.C 18.C 19.C 20.A

注:详细内容及信息以福建省教育招生考试院为准

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 福建成考网 [http://www.fjckw.org/]
本文关键词: 福建成考网   高起专   英语  
本文地址:http://www.fjckw.org/show-33-7052-1.html

上一篇:福建成考网:2020年高起专《英语》练习题及答案1
下一篇:福建成考网:2020年高起专《英语》练习题及答案3

福建成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月24、25日】

福建成人高考报名入口 成人高考考前辅导课程
距2020全国成人高考:还有 206
【请广大考生提前备考】
加入福建成考公众号
福建成考网
微信公众号
(扫一扫加入)
加入福建成考交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。