欢迎访问福建成考网 ! 本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以福建省教育考试院www.eeafj.cn为准。
  • 咨询电话:0591-87666380
城市:
成考系统:
所在位置:福建成考网 > 试题题库 > 专起本 > 正文

2018成人高考专升本《英语》练习题及答案(5)

2018-08-11 10:46:24   来源:福建成考网    点击:
作者:赵老师

  2018成人高考专升本《英语》练习及答案(5)

  1. So loudly _______ that all the people in the room got a fright.

  A. he shouted B. shout he C. did he shout D. he did shout

  2. He is the only one of the sons in the family who ______ received high education.

  A. are B. is C. have D. has

  3. We think of Mr. Li ______ our good friend.

  A. is B. to be C. as D. has been

  4. The mountain is 1,000 feet _______ the sea level.

  A. over B. higher C. above D. high

  5. The road will be blocked if there _______ another snow.

  A. is B. will be C. to be D. will have

  6. David like country life and has decided to _______ farming.

  A. get hold of B. get along with C. go in for D. go thorough

  7. These children have an advantage _______ those in calculation.

  A. over B. than C. to D. with

  8. Shanghai has a larger population than _______ in China.

  A. any city B. any other cities C. other city D. any other city

  9. In some countries there are a lot of young people now need _______teeth.

  A. false B. untrue C. wrong D. erroneous

  10. This book costs ______ that one.

  A. twice more B. twice more as C. two times more as D. twice as much as

  11. _______ idea of _______ sounds much better than Clare's.

  A. The, hers B. That, her C. That, hers D. One, her

  12. China is famous ________ the Great Wall.

  A. about B. for C. as D. of

  13. Our school ________ new facilities.

  A. is equipped with B. equips with C. will be equip with D. has equip with

  14. I made this myself but it was _______ who taught me.

  A. he B. him C. himself D. by him

  15. He had his bicycle _______ yesterday.

  A. repair B. repairing C. repaired D. be repaired

  16. It was a ________ room, with beautiful wall paper, waxed floor and nice furniture.

  A. pleased B. pleasant C. pleasing D. preasant

  17. He regretted _______the decision too hastily.

  A. make B. to make C. making D. have maked

  18. The professor insisted that we _______ our homework before next month.

  A. handed in B. will hand in C. hand in D. must hand in

  19. It ______ me of the country which we visited last summer.

  A. remembers B. recalls C. reminds D. tells

  20. He _______ smoking at last.

  A. gave up B. gave out C. gave in D. gave off

  21. John was _______ he lay down for an hour before dinner.

  A. so tired as B. so tired that C. too tired that D. too tired so

  22. Your answer is different ________ the teacher's.

  A. to B. at C. from D. with

  23. It would be _______ a risk to leave the baby alone.

  A. running B. passing C. carrying D. obeying

  24. The fact _______ his health is bad is not true.

  A. which B. that C. as D. what

  25. These ______ did unusually well in the contest, so the judges didn't know whom to give prize to.

  A. woman singers B. women singers C. women singer D. womans singers

  26. Man must stop _______ the earth's atmosphere.

  A. filling B. wasting C. polluting D. blackening

  27. We can't _______ another 100 kilometers any more.

  A. have B. turn C. make D. reach

  28. Is Mary ______ to join in us?

  A. supposed B. exposed C. supported D. indicated

  29. I want to be told all _______.

  A. which happen B. which happened

  C. that had happened D. that had been happened

  30. We've all heard of Thomas Edison, _______ who invented the electric light and many other things.

  A. man B. a man C. the man D. men

  31. Don't tell me such things _______ you are not certain.

  A. that B. which C. those D. as

  32. _______ a microscope we can see different kinds of things that are unable to be seen by our naked eyes.

  A. In terms of B. In place of C. By means of D. By far

  33. Jackson went to work ______ his illness.

  A. besides B. even though C. in spite of D. although

  34. Anybody will do, _______ he is responsible for that.

  A. as far as B. so far as C. as long as D. as soon as

  35. I suppose they have known about it, _______?

  A. am I B. am not I C. have they D. haven't they

  36. It ______ him ten years to write that novel.

  A. took B. spent C. cost D. costed

  37. The students are looking forward to _______ their holidays in Japan.

  A. spend B. spending C. for spend D. spent

  38. They all ______ mentioning that girl.

  A. avoided B. got away C. ran away D. escaped

  39. Human beings should find a new _______ of energy.

  A. orient B. source C. origin D. souse

  40. The couch is comfortable to _______.

  A. sit B. be sat C. sitted D. sit on

  参考答案:

  1.C 2.D 3.C 4.C 5.A

  6.C 7.A 8.D 9.A 10.D

  11.C 12.B 13.A 14.A 15.C 16.B 17.C

  18.C 19.C 20.A 21.B 22.C 23.A 24.B

  25.B 26.C 27.C 28.A 29.C 30.C 31.D

  32.C 33.C 34.C 35.D 36.A 37.B 38.A

  39.B 40.D

注:详细内容及信息以福建省教育招生考试院为准

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 福建成考网 [http://www.fjckw.org/]
本文关键词:
本文地址:http://www.fjckw.org/show-34-2961-1.html

上一篇:2018成人高考专升本《英语》练习题及答案(4)
下一篇:2018年成考专升本教育理论考试练习题及答案(10)

福建成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月26、27日】

成人高考考前辅导 成人高考学习中心
距2019全国成人高考:仅剩 35
【请广大考生提前备考】
加入福建成考公众号
福建成考网
微信公众号
(扫一扫加入)
加入福建成考交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。